Thaimassage göteborg he erotic masage

thaimassage göteborg he erotic masage

Unna dig dig själv litet extra, kom och njut av en stunds underbar och välgörande thaimassage i göteborg. Oljemassage; Thaimassage; Aromamassage; Kroppsvård; Dusch finns. Vi erbjuder massage i avstressande miljö. Du kan välja mellan olika massageformer som traditionell thaimassage, oljemassage eller fotmassage. 21 feb Var nere i Göteborg i mellandagarna och blev sugen på en thaimassage. Kollade upp Det är mer att jag ser HE, B2B och ibland BJ som en utveckling av själva massagen. Framförallt . Kliver in och möts av en thailändska, blir eskorterad in och hon ropar något på Thai och en annan tjej möter upp mig.

Videos

Thai Massage Techniques - Full Body stretching Massage Therapy

Thaimassage göteborg he erotic masage - are

Göteborg Inte vart på thaimassage på ett halvår I stället har GT: Är det vanligt med FS i större städer? Alla tips är välkomna: Gummiklubba och en Träpåk, med de här två redskapen går hon igenom hela kroppen.

Thaimassage göteborg he erotic masage - for

Hej, Liksom många andra har jag under en tid följt den här tråden ett tag innan jag bestämde mig för att prova på thaimassage. Större chans att det erbjuds om stället ligger i en förort istället för centralt t. Massören har kr plus semestersersättning per behandlingstimme vilket blir fleshlight girls spa östermalm vitt. Massagen är mycket bra hon börjar med rygg och ben med väldigt proffsig massage. Massörskan var väl inte den allra snyggaste och sexet var väl inget märkvärdigt utan att vara dålig på nåt sätt så jag hade hoppats på en annan massörska när jag ringde och frågade om det fanns tid för massage. thaimassage göteborg he erotic masage

0 thoughts on “Thaimassage göteborg he erotic masage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *