Thai tjejer stockholm thai massage stockholm

thai tjejer stockholm thai massage stockholm

23 maj Tjejerna är verkligt duktiga på riktig seriös massage. Håller helt med Ove W. och ber absolut högsta betyg! 0. Bäst i Stan! av Ove W. den 14 October, Jag vet inte hur många salonger för thaimassage det finns i Stockholm, men det är många. Det är också jättestor skillnad i klass på olika ställen. 16 okt Adress: Öppettider: Priser: Artillerigatan 97 30 Stockholm Telefon 62 92 Välj om du vill ha thaimassage (hård tryck och manipulerande massage ) eller bara avslappnande I soffan satt den andra massösen och såg lite frågande ut men lite thaisnack tjejerna emellan klarade ut frågetecken. Vi kommer at vara 4 tjejer som jobbar här. Som utför professionell Massage. Oljemassage-Thaimassage-fotmassage och axlar-nacke. Våra priser är Stockholm T-bana Karlaplan linje eller.. buss 1 och 4. Tel för tidsbokning. eller dropin. E-Mail thaimassage@we-are-legion.eu Om ni vill fråga något.

Thai tjejer stockholm thai massage stockholm - can not

Det fanns några lediga massöser när jag kom och på tur för mig var en ung, söt tjej. Och det fick jag mer än väl. 16 feb Vi vill rikta ett stort tack till alla våra trogna kunder och till Thaimassageguiden som utsett oss till den tredje populäraste salongen under ! Vi hoppas naturligtvis att ni vill fortsätta att besöka oss och göra till ett ännu bättre år. Vi har nu två nya duktiga tjejer i salongen med riktigt starka nypor, så om. 30 sep Thaimassage (60min), Oljemassage (60min), Det fanns några lediga massöser när jag kom och på tur för mig var en ung, söt tjej. Tyvärr så visade det sig att hon inte kunde mycket om massage. Kommer tillbaka nästa gång jag är i Stockholm. End >>. 23 aug Första besöket för mig på en thaimassage i Sverige. Salongen är lätt att hitta i Sundbyberg, ut från stationen och ca meter upp för backen. Trevligt mottagande av flera tjejer i olika åldrar. Jag bad om en "extra strong" massage. Och det fick jag mer än väl. Mycket bra massage med olika grepp över hela.

Thai tjejer stockholm thai massage stockholm - nice

Ursprungligen postat av BigBudda. Fick en helt underbar massage här idag, en blandning av olja och thai. Äntligen en massös som kan massera och inte bara kladdar med oljan. Det känns som om jag dumpar stället helt och åker till mitt favoritställe nästa gång, även om det blir en bit extra.

Videos

Penny massage&relax midsommarkransen thai tjejer stockholm thai massage stockholm

0 thoughts on “Thai tjejer stockholm thai massage stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *