Massageskola stockholm day spa stockholm

massageskola stockholm day spa stockholm

Läs och skriv rekommendationer om DaySpa i Stockholm. På we-are-legion.eu tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. 14 recensioner av DaySpa "Dayspa är ett SPA jag tycker bra om. Det är enkelt att förstå och Foton från DaySpa - Stockholm, Sverige. Visa alla 6 foton .. Priset är endast efter tid och inte vilken slags behandling man tar - kan nog vara lite surt om en manikyr därmed kostar lika mycket som en massage. Jättetrevliga ägare.

Videos

Stockholm Pool & spa

Massageskola stockholm day spa stockholm - all became

Vi har velat skapa en opretentiös, lättillgängligt, väldesignad men välkomnande plats i Sverige där man äntligen ska kunna gå och få den behandling man förtjänar till helt nya prisnivåer och en helt ny flexibilitet. En annorlunda och lite befriande sexigakläder naken massage stockholm, mycket mer avslappnat än alla andra ställen jag har varit. Eftersom jag hade pengar kvar på presentkortet gick jag tillbaka för att få pedikyr. De båda killarna i kassan svarar att hon minsann inte behöver komma tillbaka och att de har kunder så att det räcker. Tyvärr blir det inte lika ofta som man vill:

Massageskola stockholm day spa stockholm - the point

Eftersom deras koncept är att kunden betalar för en viss tid oberoende behandling så blev jag förvånad att jag fick vänta i 10 min och därmed endast bli behandlad i 50 min trots att jag betalade för 60min. Otrevlig personal, inte alls tillmötesgående. Day spa är glada och trevliga när de får sälja men desto sämre när man som kund vill ha något av dem. Dayspa AB Sibyllegatan 16, Stockholm 08 — 68 40 94 44 hej dayspa. Helt enkelt ett totalt oacceptabelt bemötande, särskilt när det är i förhållande till en kund. En ytterst trevlig massage för händer - 30 min. Angenäm Borttagning av Gelé - 45 min. Fräscha Manliga Händer och Naglar - 60 min. Till Händer väljer du bland följande sideorders ( st/behandling): Chockerande snyggt i veckor med Shellac: kr. Borttagning av Shellac 50 kr. Special-top-coat som gör att ditt lack sitter i. MÅNADENS TREAT. SELMA ULTIMATE RELAX Höjden av avkoppling får du i den här ljuvliga topp till tå behandlingen. Avstressande spamassage för hela kroppen i väldoftande aromatiska oljor och återfuktande och vårdande kroppsbalsam. 25% rabatt på 75 minuters behandling. Läs mer. Vi startade DaySpa för att vi tyckte att det var så synd att vi i Sverige inte hade någon möjlighet att få till exempel enkel och välgörande massage eller ansiktsbehandling som en naturlig del av vardagen. Det har länge varit en självklarhet i många andra länder. I Sverige har utbudet sett precis likadant ut i många decennier. massageskola stockholm day spa stockholm

0 thoughts on “Massageskola stockholm day spa stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *