Massage norrköping thaimassage sthlm

massage norrköping thaimassage sthlm

Öppettider: Måndag - Tisdag - Onsdag - Torsdag - Fredag - Lördag - ​Söndag Stängt. Drop In Tider Finns Välkomna​ Ni hittar oss också på ​http:// we-are-legion.eu Relaxhuset Salong Mei Ya erbjuder en rad olika massage- och kroppsvårdspaket i kinesisk stil och tradition. Du finner våra salonger på Albrektsvägen C och Stockholmsvägen 3 i Norrköping och vi har såväl tidsbokning som dropin, även på sena tider alla dagar i veckan. 4 jun Efter att vi kontaktat sexköparen ställer han upp på en intervju på mail. Foto: SVT. Han köper sex på thaimassagen. Sedan fem år tillbaka köper han sex på thaimassagesalonger. Han vet att det är olagligt, men har svårt att låta bli. – Det kanske låter märkligt, men jag ser mina besök på.

Massage norrköping thaimassage sthlm - matchless

Vi uppskattar när ni betalar med kort. Din Massör Eva Karlsson. Kurser, föreläsningar och privatträning som kopplar samman hundens fysiska och psykiska hälsa, hundens sinnen och relationen till sin människa.

Videos

3 HOURS The Best Relaxing Piano Flute Music Ever 9 feb Jag pratade med rikskriminalen i Stockholm, de har inte haft ett bra ärende på fem år. Teamet träffar också Dalina, som driver en seriös massageverksamhet och är upprörd över att oseriösa salonger gör att det dras likhetstecken mellan prostitution och thaimassage. – Thaimassage är inte ”happy ending”. Här hittar du Sveriges mest kompletta lista över thaimassage salonger i Sverige. Tänk på att det finns salonger listade även i överkategorierna. Franzengatan 26 Stockholm Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): Lan YaMo Thaimassage. Rågången 71 Norrköping Oljemassage (60min): . Relaxhuset Salong Mei Ya erbjuder en rad olika massage- och kroppsvårdspaket i kinesisk stil och tradition. Du finner våra salonger på Albrektsvägen C och Stockholmsvägen 3 i Norrköping och vi har såväl tidsbokning som dropin, även på sena tider alla dagar i veckan. massage norrköping thaimassage sthlm

0 thoughts on “Massage norrköping thaimassage sthlm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *