Thai massage guide helkroppsmassage stockholm

thai massage guide helkroppsmassage stockholm

23 feb Beskrivning Välkommen till vår asiatiska massagesalong på Kammakargatan 21! Här blir både kropp och fötter bortskämda. Prova skön fotmassage eller koppla av med helkroppsmassage i fräscha privatrum med värmemadrasser. Kvalitetsmedveten meny. Certifierade massörer. Vår specialitet är Japansk. 11 jul Beskrivning. Vi utför Thai-Olje och fotmassage. Tidsbokning eller Drop in! Vi har 40min massage för endast kr. Vi har även hård Thai/olje mixmassage för kr / h. Parkering finns längs med gatan utanför salongen. Dusch finns! Obs! Vi kan ta emot swish, actiway och kontant betalning. Välkomna!. 29 aug Välkommen till Lotus massage salong. Vi gör Thai och olje massage. Mycket trevlig salong där jag fick en genomgående helkroppsmassage av en väldigt sympatisk tjej, som var noggrann om mitt välmående. kommer inte ihåg vad hon hette men det kan ha varit Tio som QC skriver om. kommer definitivt. thai massage guide helkroppsmassage stockholm

Topic simply: Thai massage guide helkroppsmassage stockholm

Thai massage guide helkroppsmassage stockholm 299
Thai massage guide helkroppsmassage stockholm Naken porr dansk porr
Thai massage guide helkroppsmassage stockholm Thai smile göteborg thai massage happy ending
Spa hässleholm vibrerande trosa 478
Thai massage guide helkroppsmassage stockholm Qigong, taiji, yoga, rygg- och nackgympa, styrkepass, nia, vänta-barn-H2O-gympa, zenergy. En självklar kundinvestering kan man tycka, men faktiskt inte så vanligt. The Retreat Club, Falkenberg Strandbad. Efter ca halva tiden kommer en väninna som jobbar på en annan salong. Det är inte tillåtet att göra ett inlägg i eget kommersiellt syfte. Tillsammans med dig hjäps vi åt att skapa den allra bästa förutsättningen för optimal hälsa!
Fler väljer kurer framför en enstaka helkroppsmassage. Helhetstänkandet har blivit viktigare, både på det kroppsliga och själsliga planet. Nyligen rankades Pangkor Lauts badhus i Malaysia som världsetta på spatoppen I Stockholm finns Zence, ägt av butikskedjan Indiska och som har dag-spa med yoga, meditation. Vill du boka en thaimassage i Stockholm? we-are-legion.eu har listat stycken av Stockholms alla thaimassageställen. Hitta priser, öppettider & recenssioner. 23 feb Beskrivning Välkommen till vår asiatiska massagesalong på Kammakargatan 21! Här blir både kropp och fötter bortskämda. Prova skön fotmassage eller koppla av med helkroppsmassage i fräscha privatrum med värmemadrasser. Kvalitetsmedveten meny. Certifierade massörer. Vår specialitet är Japansk.

Videos

Penny massage&relax midsommarkransen

0 thoughts on “Thai massage guide helkroppsmassage stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *