Massage malmö massage umeå

massage malmö massage umeå

Massage på företag. Vi har över tio års erfarenhet av massagelösningar på alla typer av företag. Massage lindrar stress och är en attraktiv förmån för den anställde. Regelbunden massage räknas som friskvård och är fullt avdragsgill. Få offert. Kontakta oss. Företagsmassage. Välkommen till Täby Kropp o Själ. Vi finns 5 minuter från Täby Centrum. Hos mig bokar du sessioner som är läkande för själen och kroppen. Intuitiv coaching, healing, akupunktur, helande massage. När du bokar din tid är det viktigt att du noterar våra av-och ombokningsregler. Vi tar ej kort. Faktura, swish eller kontant. Efter en lång resa, eller en heldag med shopping, är det ett utmärkt tillfälle att koppla av med en härlig massage. I samarbete med Staybeauty kan vi nu erbjuda dig ett paket med en avkopplande massage och en god natts sömn.

Videos

Massage Malmö. City Massage Efter en lång resa, eller en heldag med shopping, är det ett utmärkt tillfälle att koppla av med en härlig massage. I samarbete med Staybeauty kan vi nu erbjuda dig ett paket med en avkopplande massage och en god natts sömn. Klassisk spa massage. Unna dig själv eller ge bort en avslappnande spa- massage till en vän. Du kan välja mellan att få en helkroppsmassage 60 min eller rygg- och nackmassage 30 min. Behandlingstid: 30 minuter eller 60 minuter (I samband med hyra av relaxavdelningen ges 20% rabatt på massage). Djupgående. Massage på företag. Vi har över tio års erfarenhet av massagelösningar på alla typer av företag. Massage lindrar stress och är en attraktiv förmån för den anställde. Regelbunden massage räknas som friskvård och är fullt avdragsgill. Få offert. Kontakta oss. Företagsmassage.

Massage malmö massage umeå - opinion obvious

Välkommen till Care of Moa! Livsfilosophie erbjuder massage, yoga, evenemang, föreläsningar och stresshantering. Teamed I Sundsvall AB. Jag vill inspirera människor som söker till oss, att inre hälsan lyftar upp det yttre skönhhet. massage malmö massage umeå

0 thoughts on “Massage malmö massage umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *